Zomeractiviteiten voor jongeren in Rosmalen

ROSMALEN – Jongeren in Rosmalen en omgeving hoeven zich niet te vervelen deze zomervakantie want PowerUp073 en jongerencentrum Number One organiseren veel leuke activiteiten speciaal voor jongeren van 12 t/m 23 jaar. Van lasergamen tot een escaperoom en van 3D printing workshops tot een high tea, voor iedereen is er iets leuks te doen in de zomervakantie.

De vakantie is voor veel jongeren een saaie tijd. Veel vrienden zijn op vakantie, sportactiviteiten liggen stil en men hoeft niet naar school. Al vinden jongeren dat laatste vaak niet zo erg toch is het fijn om leuke activiteiten te kunnen doen in de zomervakantie. Daarom hebben jongerencentrum Number One en de jongerenwerkers van PowerUp073 samen met actieve vrijwilligers en natuurlijk jongeren veel verschillende activiteiten bedacht en ligt er onder de naam No Summer Bummer een veelzijdig zomerprogramma.

Wekelijkse activiteiten

Elke dinsdagmiddag in de zomer is er van 14.00-17.00 uur een open inloop waarbij jongeren gewoon kunnen binnenlopen en kunnen chillen in het jongerencentrum daarnaast is er elke dinsdag iets extra’s waarbij jongeren zelf mogen kiezen of ze er aan deelnemen, o.a. lasergamen, bordspellen, pooltoernooi en levend stratego.
Elke zondagmiddag staat in het teken van muziek, van 13.00-17.00 uur is er het Music Meeting Point. Jongeren kunnen hierbij binnenlopen en mee jammen of zingen met de jonge muzikanten maar alleen komen luisteren mag natuurlijk ook. Elke zondag in de vakantie is er ook een muziekworkshop waarbij jongeren zelf mogen kiezen of ze daar aan deelnemen. Zo is er bijvoorbeeld een zangworkshop, DJ workshop, gitaar workshop, drumworkshop en een karaoke disco.

Programma

Naast de wekelijkse activiteiten staan er nog veel andere activiteiten op het programma. Het hele programma ziet er zo uit:
Week 1: Open inloop + lasergamen – Schildertechniek workshop – Gamecafé – MMP + gitaarworkshop
Week 2: Open inloop + bordspellen – 3D Printen voor beginners – 3D Printen masterclass -Freerunnen – High Tea – MMP + drumworkshop
Week 3: Open inloop + pooltoernooi – Schilder workshop – 3D modelation nation – MMP + DJ workshop
Week 4: Open inloop + D&D – Ultimate frisbee – Waterspellen – MMP + percussieworkshop
Week 5: Open inloop + guitar hero battle – Schilderen – IJs en mocktails maken – MMP + zangworkshop
Week 6: Open inloop + levend stratego – Escaperoom + Film – Afsluiting met BBQ – MMP + karaoke disco

Aanmelden

Alle activiteiten zijn gratis maar we vinden het wel fijn als we weten hoeveel mensen er komen zodat we daar rekening mee kunnen houden. Meld je daarom het liefst minimaal 24 uur van te voren aan door een appje te sturen met je naam, leeftijd en woonplaats naar 06-47208080 of je op te geven via onze website. De activiteiten vinden plaats in jongerencentrum Number One (tenzij anders vermeld) T.M. Kortenhorstlaan 1 in Rosmalen. Meer informatie over de activiteiten is te vinden op de website www.powerup073.nl/agenda.

Foto's:


0