Aa-landers presenteren zich tijdens Het VerhAal

 

HEESWIJK-DINTHER – Tussen alle eigenzinnige optredens en exposities van zowel professionele als amateurkunstenaars op het literair festival Het VerhAal, is er een ware proeverij ingericht met allemaal streekproducten uit het Aa-land. Het wordt gehouden op 17 en 18 augustus.

Vlakbij de Kilsdonkse molen langs de Aa staan culinaire ondernemers uit het Aa-dal. Van wijn, bier tot kaas en worst. En ja, zelfs hemels ijs is tijdens het festival aanwezig. Prachtige verhalen hoe al deze producten worden gemaakt en waarom juist deze ondernemer zijn passie en zijn producten wil delen met het publiek.

Buitengebied

Het prachtige riviertje de Aa slingerend door het prachtige buitengebied. Het Aa-land is het gebied tussen het Groene Woud en de Maashorst en van Veghel tot aan de Maas. Toeristische en recreatieve ondernemers hebben zich georganiseerd in de coöperatie Aa-land. Door de variatie die wij aanbieden, is Aa-Land een leuke bestemming voor één of meerdere dagen. Je kunt wilde bloemen of groente plukken, boerderijdieren bekijken, iets drinken op een boerderijterras of een echt ambachtelijk boeren-ijsje eten. Het kan allemaal in Aa-Land en nog veel meer.
De Aa-Landers nemen u op geheel eigen wijze mee in hun verhalen en activiteiten. Om al dit moois je te laten zien staan de meeste ondernemers ook op het literair festival Het VerhAal. Meer weten over Aa-land, kijk dan op www.aa-land.nl. “Het gaat erom dat je verrast wordt, dat je iets nieuws ziet, hoort, ruikt en proeft”, vertelt Geert van Winery and Herbs uit Schijndel.

Verrassingen

Wandelend van de bibliotheek in Veghel tot aan de Kilsdonkse Molen in Heeswijk-Dinther. Of fietsend langs de Groentepluktuin Meulenhof en de prachtige bloemenpluktuin ‘op ’t Erf’, overal langs de Aa zijn er vele verrassende acts te ontdekken. Het evenement vindt plaats op 17 en 18 augustus en bestaat uit diverse optredens, acts en culinaire verrassingen in de natuur en langs de rivier en is gratis. Voor meer informatie: www.hetverhaal.nu.

Foto's:


0