BBQ BIOS met Mamma Mia & Mary Poppins

ROSMALEN – Genieten van een smakelijke BBQ en aansluitend lekker uitbuiken bij een heerlijke musicalfilm? Op woensdag 21 en 28 augustus ben je bij Theater aan de Parade aan het juiste adres voor de BBQ Bios. Daarbij schuif je eerst aan bij de uitgebreide barbecue en rol je aansluitend met een volle maag zó de bioscoopzaal in.

Bij de barbecue staan er verschillende vleesgerechten op het menu (flame grilled hamburger, een royale saté-spies en een BBQ Duitse grillworst), op verzoek presenteren wij ook vegetarische varianten. De warme pindasaus zal zeker niet ontbreken en staan er ook Thaise noodles en gegrilde groentes klaar. Om het menu compleet te maken, heb je de keuze uit verschillende salades, dippers en vers brood. Drankjes zijn niet inbegrepen.

21 augustus: Mamma Mia – Here We Go Again!

Wat gebeurt er als je de tijdloze hits van ABBA, een zonovergoten Grieks eiland en een romantische verhaallijn samen in een cocktailshaker doet? Het resultaat is een heerlijke zomerse cocktail waarvan je geen genoeg kunt krijgen. ‘Mamma Mia – Here We Go Again!’ is het swingende vervolg op ‘Mamma Mia!’ en neemt je mee terug naar het hotel van Donna op het Griekse eiland Kalokairi. Deze feel-good musicalfilm tovert ongetwijfeld een glimlach van oor tot oor op je gezicht – niet in de laatste plaats vanwege de klassieke meezingers!

28 augustus: Mary Poppins Returns

Mary Poppins keert terug naar de villa van de familie Banks aan de Cherry Tree Lane in London. Het is 1935 en vanwege de Grote Depressie leven de mensen in onzekerheid. Gelukkig weet de vliegende nanny met haar bijzondere gave de harten van de Londenaren op bijzondere wijze te verwarmen en neemt ze de kinderen Banks mee op avontuur naar een betoverende wereld. Samen met een flinke snuf magie en vrolijke liedjes is ook dit vervolg van het origineel uit 1964 nu al een nieuwe Disney-klassieker in spé.

Kaarten zijn te bestellen via de website van het theater: theateraandeparade.nl

BBQ & Bios is op 21 & 28 augustus te zien in Theater aan de Parade.

Foto's:


0