Tv De Donkelaar opent padelbanen

DEN DUNGEN – Op zaterdag 24 augustus vindt de officiële opening plaats van twee padelbanen bij Tennisvereniging De Donkelaar aan het Tennispad 2 in Den Dungen. Een sportieve en feestelijke dag waar iedereen welkom is.

Een unieke gebeurtenis, want het zijn de allereerste padelbanen die zijn aangelegd in de gemeente Sint-Michielsgestel. Natuurlijk wil De Donkelaar deze nieuwe aanwinst – waar de vereniging enorm trots op is – graag feestelijk openen. Zowel leden als niet-leden zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.
Vanaf 10.30 uur starten het programma met clinics voor de jeugd. Om 13.30 uur zullen de banen officieel worden geopend door wethouder Lianne van der Aa en is er aansluitend een demonstratiewedstrijd. Van 15.00 tot 17.00 uur krijgen senioren (18+) de gelegenheid om met padel kennis te maken.
Voor zowel jeugd als senioren geldt dat ook niet-leden zich ter plekke die dag voor de clinic kunnen inschrijven. Zorg er in dit geval wel voor dat je sportieve schoenen aan hebt. Tennis-/Padelkleding is niet vereist.

De gehele dag zal feestelijk verlopen onder het genot van een hapje en een drankje en gezellige muziek waarbij iedereen van harte welkom is.

Foto's:


0