Hoppig Heeswijk op Kasteel Heeswijk

HEESWIJK-DINTHER – Op zondag 18 augustus verzorgt de horeca van Kasteel Heeswijk samen met twee enthousiaste bierliefhebbers uit Gemert ( van het Streekbierenfestival Gimmert Gist) voor de eerste en ook de enige keer Hoppig Heeswijk en wel in de binnentuin.

13 Brouwerijen uit de regio, Brabant en 2 uit België doen mee en presenteren hun mooie gamma aan speciale bieren en dat in een ambiance waar wij, als organisatie, bijzonder trots op zijn. Streekbierenfestival Hoppig Heeswijk is in het kader van 30-jaar horeca in Kasteel Heeswijk en dat is een mijlpaal, die we samen met jullie willen vieren.

Muziek

Naast het proeven van lekkere speciale bieren kunnen bezoekers genieten van lekker eten en mooie muziek van de 4de Hoedanigheid: een club muzikale vrienden die geen fanfaremuziek, maar wel Spaanse en Italiaanse klanken en Balkanmuziek maar ook “gouwe ouwe” laten horen. Het bierfestival is open van 13.00 tot 19.00 uur. De toegang is gratis. Wil je echter speciaal bier proeven dan koop je een proefglas met een munt, een flesje water en een flyer met daarop uitleg over de deelnemende brouwerijen en hun bieren. Het proefglas kost € 12.50. Op het terras is voor iedereen wat wils te krijgen aan andere (fris)dranken, koffie, thee, etc. Kasteel Heeswijk is tijdens het bezoek gewoon te bezoeken daar wordt entree gevraagd.

Foto's:


0