Kom je lekker timmeren bij Mini-Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Nog een paar nachtjes en dan kan er weer volop getimmerd worden bij Mini-Gestel. De poorten gaan open op maandag 12 augustus om 10.00 uur en op vrijdag 16 augustus om 12.30 uur wordt alles gesloopt. Vervolgens start om 18.00 uur het grote Dorpsfeest met leuke attracties voor de kinderen, een heus kampvuur en muziek van Dj Crew voor de ouders.

Tijdens Mini Gestel wordt op avontuur gegaan als astronauten, op zoek naar marsmannetjes en aliens; op weg in het heelal tussen de sterren en planeten. Heb je altijd al eens gewichtloos willen zijn ? Roep dan je vriendjes en vriendinnetjes bijeen en maak alvast een plan voor jullie ruimteschip !

Het territorium van Mini-Ruimtereis is onderverdeeld in het Groot Terrein en het Klein Terrein. Het Klein Terrein is voor kinderen van 4 t/m 7 jaar. Hier mogen ouders op maandagmorgen van 10:00u tot uiterlijk 10:45u een handje meehelpen. Daarna nemen de medewerkers het stokje (of beter gezegd “de hamer”) over. Beste ouders elektrisch hulpgereedschap is uit den boze; we zijn een Timmerdorp !
Denk er ook aan om stevige bouwschoenen of laarzen (liefst geen gympen, slippers of rubberen laarzen) aan te trekken. Informatie zoals tijden en programma van Mini-Gestel is te vinden op www.minigestel.nl of www.facebook.com/SKMiniGestel

Weekkaarten

De weekkaarten voor Mini-Gestel zijn te koop bij Albert Heijn, Oetelaar Schoenmode en Hema in Sint-Michielsgestel en Uw Vakzaak Willy Schellekens in Gemonde. In kader van duurzaamheid bestaat de weekkaart nieuwe stijl uit één duurzaam bandje dat eenmalig is vast te maken en gedurende meerdere dagen te gebruiken is. Bandje met ‘weektoegang’ is alle dagen geldig, een bandje met ‘dagtoegang’ is één dag geldig maar kan per dag tegen betaling opnieuw gebruikt worden.

Toegangsbandjes dienen wel geactiveerd te worden via het Ouderportaal op onze website www.minigestel.nl/ouderportaal. Instructies voor het activeren zijn bij het toegangsbandje bijgesloten.
Voor meer informatie of heeft u vragen kijk dan eerst op onze website bij ‘veel gestelde vragen’ onder het kopje Mini-Gestel. Mocht je vraag er niet bijstaan stuur dan een bericht naar info@minigestel.nl.

Foto's:


0