Leo Willemen en Nico Weijns bij Majorcabar

DEN DUNGEN – Ook dit jaar toeren Leo Willemen, autodidact-pianist en Nico Weijns, gitarist/zanger door het Brabantse land. Zij musiceren met een programma bestaande uit evergreens, classics en luisterliedjes, bij voorkeur ook gemengd met Brabants muzikaal erfgoed. Maar ook meezingers en licht klassiek worden niet geschroomd. Zondag 25 augustus zijn zij van 14.00 uur tot 16.00 uur te horen op het terras van Herberg De Poeling/Marjorcabar in Den Dungen. De toegang is gratis.

Leo en Nico spelen voor hun eigen genoegen, maar graag ook tot genoegen van iedereen die ernaar wil luisteren, voor jong en oud. Op diverse locaties worden concerten gehouden van 14.00 tot 16.00 uur. Overal gratis entree, wel staat er een donatiebus voor een vrijwillige bijdrage aan de Stichting Elbrimale Fonds.
Uiteraard vindt dit muzikale gebeuren plaats in overleg en in samenwerking met de betreffende gemeenten, instanties en terraseigenaren.
De Tour de Kiosques & Terrasses is een initiatief van de Stichting Elbrimale Fonds te Vught, die al jarenlang muziekevenementen organiseert zoals de Elbrimale Huisconcerten, Elbrimale Musicale Vught en Elbrimale&Kunst. Doelstelling daarbij is om musici, zowel (semi-) professionals als amateurs, een podium te bieden en dit zonder winstoogmerk. Zie ook de website www. elbrimalefonds.nl.
Iedereen is van harte welkom bij dit muzikale entertainment, voor alle leeftijden en voor elk moment.
Voor nadere informatie bel 073-6560659 of stuur een mailtje naar concerten@elbrimalefonds.nl.

Leo en Nico

Foto's:


0