Oproep voor veel vrijwilligers

ROSMALEN – Op 31 augustus en 1 september vindt het prachtige evenement Samenloop voor Hoop plaats in Rosmalen.

De Samenloop voor Hoop is een evenement van KWF voor iedereen die iets tegen kanker wil doen. Gedurende een 24-uurs wandelestafette staan we samen met lotgenoten stil bij kanker én vieren we het leven. De initiatiefnemers gaan dit evenement in Rosmalen organiseren, omdat ze een grote opkomst verwachten door de betrokkenheid en het grote saamhorigheidsgevoel van de bewoners.
Daarnaast zijn er allerlei spectaculaire optredens, zoals met Elske DeWall, en vinden diverse acties van deelnemers plaats. Het belooft een fantastisch evenement te worden. Op deze bijzondere wijze wordt geld ingezameld voor wetenschappelijk kankeronderzoek.

Vrijwilligers

Het volledige evenement wordt door vrijwilligers georganiseerd. Er zijn nog veel vrijwilligers nodig voor bijvoorbeeld de op- en/ of afbouw van podia, marktkraampjes en de aankleding van het terrein. Mocht je je daarvoor willen aanmelden, dan kan dat via de website samenloopvoorhoop.nl/rosmalen. Mocht je meer informatie willen ontvangen, neem dan gerust contact met ons op via rosmalen@samenloopvoorhoop.nl.

Foto's:


0