Stoffen, garens en meubilair Textielfabriek Van den Acker

GEMERT – Van donderdag 29 augustus tot en met zaterdag 31 augustus zal er gedurende drie dagen een uitverkoop plaatsvinden van de nog voorradige textielstoffen, garens, diverse (kantoor) meubilair en ICT-apparatuur bij de textielfabriek Van den Acker in Gemert.

Sinds de overname van alle activa afgelopen oktober door de firma IAG-International Auction Group (kantoren in Barcelona en Maastricht) is nog geprobeerd een eventuele (gedeeltelijke) doorstart in Gemert te verwezenlijken. Mogelijke kandidaten hiervoor zijn afgehaakt heeft Guillaume de Bode, verantwoordelijk manager van IAG, bevestigd. Hiermee komt helaas een einde aan een tijdperk van een historische fabrikant van textielstoffen in Gemert.
Inmiddels zijn sinds december diverse productiemachines verkocht naar andere textielfabrieken in Nederland, Duitsland, Engeland, Frankrijk, Turkije, Tunesië en India. Momenteel worden afrondende gesprekken gevoerd over de verkoop en demontage van de ververij, spanraam en wasserij. Afgelopen maanden zijn er enkele verkoopdagen geweest voor met name particuliere kopers van de unieke Van den Acker textielstoffen en de voorradige kantoormeubels, etcetera. Vele klanten hebben gevraagd deze dagen te herhalen. Daarom wordt nog een laatste keer de gelegenheid geboden om tegen zeer interessante prijzen de restvoorraden stoffen, kantoor- en werkplaatsinrichting, garens en diverse decoratie-spullen te kopen. Dagen: donderdag 29 augustus en vrijdag 30 augustus van 10.00 – 18.00 uur en op zaterdag 31 augustus van 10.00 – 14.00 uur. Adres: Schoolstraat 18 in Gemert

Guillaume de Bode bij Van den Acker.

Foto's:


0