The Dublin Legends

’S-HERTOGENBOSCH – Als The Dublin Legends het podium bestijgen, waan je je binnen een paar minuten in een Irish pub. Het kloppend hart van de Ierse steden en dorpen, waar verhalen over stoere zeebonken, vurige romances en ongelukkige liefdes rondgaan onder het genot van een pint Guinness of een goed glas whiskey. Dus drink samen met de mannen van The Dublin Legends op 11 oktober in Theater aan de Parade een heerlijk biertje.

Geen band kan dat authentieke en aanstekelijke sfeertje met zoveel geestdrift neerzetten als het viermanschap Seán Cannon, Gerry O’Connor, Shay Kavanagh en Paul Watchorn. De echte folk fans kennen de muzikanten wellicht beter onder de legendarische naam The Dubliners. Die naam verdween toen Dubliners-voorman John Sheahan er in 2012 mee stopte, maar de legende bleef! Net als de waanzinnig lekkere pubsfeer, die de luisteraars stampend en klappend meesleept door opzwepende songs en melancholieke ballades.
De voorstelling is op vrijdag 11 oktober te zien om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het theater: theateraandeparade.nl

The Dublin Legends

Foto's:


0