Welkom bij Badmintonclub Gestel

SINT-MICHIELSGESTEL – Sporthal Theereheide opent donderdagavond 22 augustus weer haar deuren voor Badmintonclub Gestel (BCG).

In de voorbije periode is er een nieuwe vloer in de grote zaal gelegd. Het wordt dus tijd om die uit te proberen. In de loop der jaren zijn vele inwoners van Sint-Michielsgestel en ook daarbuiten (jeugd)lid geweest van BCG. Met name de jeugdleden zijn destijds gestopt in verband met hun studie. Heel begrijpelijk, vooral als er buitendorps werd gestudeerd.
Wellicht is nu de tijd rijp om de badmintonsport weer op te pakken door een paar keer vrijblijvend te komen meespelen. Dus pak die kans en kom op een van de komende donderdagen eens langs. Voor de jeugd beginnen de trainingen om 19.15 uur. De senioren starten om 20.15 uur. Voor informatie kun je mailen naar publicrelations@badmintonclubgestel.nl

Foto's:


O