Zomeractiviteiten voor jongeren

ROSMALEN – De zomeractiviteiten van PowerUp073 en Jongerencentrum Number One in Rosmalen zijn bijna ten einde. Voor het eerst was er een zomer vol activiteiten voor jongeren vanaf 12 in Jongerencentrum Number One. De jongeren hebben de weg naar het jongerencentrum goed kunnen vinden en hebben mee gedaan met activiteiten zoals lasergamen, het gamecafé, een high tea en verschillende schilder workshops.

Veel vrijwilligers hebben hard gewerkt om alle activiteiten mede mogelijk te maken. Deze week zijn de laatste activiteiten. Het zomerprogramma wordt afgesloten met een barbecue waarbij iedereen kan terugkijken op de gezellige activiteiten in de zomer. Het programma voor komende week ziet er als volgt uit:

Woensdag 14 augustus – 19.00-22.30 – Escaperoom + Film

Jongerencentrum Number One wordt omgebouwd tot een echte escaperoom. De escaperoom staat in het teken van Dan Brown’s De Da Vinci Code met puzzels, cryptische aanwijzingen en codes die je moet kraken. Daarna gaan we samen film kijken.

Vrijdag 16 augustus – 17.00-21.00 – Afsluiting + BBQ

Iedereen die mee heeft gedaan met de zomeractiviteiten of dat graag had gedaan is van harte welkom bij de afsluiting van het zomerprogramma. We doen dit met een gezellige BBQ. Daarnaast onthullen we het kunstwerk wat bij de schilderworkshop is gemaakt, zijn er verschillende activiteiten te doen en is er een veiling voor een goed doel. Aanmelden verplicht ivm het inkopen van eten.

Zondag 18 augustus – 13.00-17.00 uur – Music Meeting Point en karaoke disco

Elke zondag kunnen jongeren komen jammen of luisteren naar muziek. Deze week als toegift op het zomerprogramma is er een karaoke disco. Kies je favoriete liedje en kom lekker mee zingen!

Aanmelden

Alle activiteiten vinden plaats in Jongerencentrum Number One, T.M. Kortenhorstlaan 1 in Rosmalen. Alle activiteiten zijn gratis toegankelijk maar we horen wel graag of je er bij bent. Dit kan door een appje te sturen met je naam, leeftijd en woonplaats naar 06-47208080. Kijk voor het hele zomerprogramma op www.powerup073.nl/agenda

Foto's:


0