Basiscursus Nordic Walking bij Prins Hendrik

VUGHT – Nordic Walking is een heerlijk ontspannen buitensport die je in een groep of alleen kunt beoefenen. Het is geschikt voor iedereen, jong of oud, met of zonder goede basisconditie. Nordic Walking is een goede manier om conditie en coördinatie te trainen en houding en looptechniek te verbeteren. De techniek om te wandelen met ‘poles’ (stokken) is gemakkelijk te leren.

Op 22 september 2019 start een nieuwe cursus Nordic Walking bij Sportclub Prins Hendrik in Vught. In vijf lessen wordt de basistechniek van Nordic Walking geleerd onder leiding van een gekwalificeerde trainer. Wie na afloop de smaak te pakken heeft, kan instromen in bestaande Nordic Walking groepen (zie www.ph.nl).

De startcursus wordt gegeven op zondagochtend van 9.30 uur tot 10.30 uur op 22, 29 september en 6,13, en 20 oktober 2019. Kosten: € 30,- (gratis voor PH leden). Er zijn stokken beschikbaar. Vertrekpunt: clubhuis Prins Hendrik, Sportlaan 1, Vught.

Informatie en opgave bij Jan Wouters; nw@ph.nl; 073 6212997/06-53969666.