Bekertoernooi Maliskamp voorbij

MALISKAMP – Maliskamp 1 moest zondag de laatste (uit)wedstrijd spelen in het bekertoernooi. Tegenstander was het Bossche BVV. Om door te gaan moest Maliskamp winnen, BVV had genoeg aan een gelijkspel. Na 90 minuten was het wel duidelijk dat BVV doorging. De eindstand was namelijk 4-1 in het voordeel van de thuisploeg.

Door Marc van der Els

Maliskamp speelde zeker geen slechte wedstrijd, alleen vergat het te scoren. Dat deed thuisploeg BVV wel, en dat deed het ook heel snel. Al na 23 seconden was de stand 1-0! Maliskamp moest direct in de achtervolging. Tot het moment dat een doorgebroken Maliskampse speler onderuitgehaald werd, waarvoor de BVV-speler de rode kaart kreeg, ging het spel redelijk gelijk op. De toegekende strafschop schoot Gunther van Meurs snoeihard binnen, 1-1. Maliskamp had vanaf dat moment een man meer en kon het spel gaan maken. Dat deed het dan ook, het had veelvuldig en langdurig balbezit, maar kon geen echte kansen creëren. De ploegen gingen dan ook rusten met de gelijke stand.

Man meer, weinig kansen

Na rust was het steeds Maliskamp dat aan de bal was, maar het gevaar kwam van de thuisploeg. In een drietal situaties werd er door hen snel gehandeld en kon er door BVV drie keer gescoord worden. De eindstand was dan ook 4-1. Zoals gezegd speelde Maliskamp het grootste gedeelte met een man meer, maar het kon hier geen voordeel uit halen. Komende zondag start de competitie. Maliskamp begint met een uitwedstrijd in Lith. Tegenstander is NLC ’03, aanvang is 14:30 uur op sportpark De Akkeren. Ben jij erbij?

Foto's:


0