Een blik in de toekomst tijdens robotfeest

ROSMALEN – Kom op zaterdag 7 september tussen 13.00 – 17.00 uur naar “Ik en mijn Robot” bij bibliotheek Rosmalen. Tijdens dit gratis robotfeest krijgen kinderen (tot ongeveer 88 jaar) de kans om kennis te maken met verschillende soorten robots! Ook mag je een robot van thuis meenemen om te laten zien en er iets over te vertellen.

Het robotfeest “Ik en mijn Robot” staat garant voor een middag kijken, ervaren, maken, bewonderen en spelen met onder andere mBot, Dash&Dot, Ollie, Bee Bot, Ozobot en robotarm Fable. Leer programmeren met Micro bit en Lego BOOST of kom knuffelen met de dino robot Pleo. Tijdens deze activiteit wordt er gebruik gemaakt van QR-codes, dus als je in het bezit bent van een smartphone, breng deze dan mee.

“Ik en mijn Robot” is één van de vele (gratis!) activiteiten tijdens het 10-jarig jubileumfeest “PerrON” van PERRON-3. Check voor het volledige programma de agenda op www.perron-3.nl.

Foto's:


T