Gouden Ei voor ondernemers uit regio

BERLICUM – Kennismaken, delen en ermee verrijkt worden. Dat is kort samengevat Het Gouden Ei Event dat op donderdag 19 september van 13.00 uur tot 17.30 uur gehouden wordt in het Benelux theater in Berlicum. Een gratis interactieve happening voor regionale ondernemers die met het succesverhaal van twee sprekers en het volgen van twee gratis interactieve workshops naar keuze, volop inspiratie krijgen om hen verder te brengen in hun onderneming.

Uiteraard is er ruimte om onder het genot van een drankje met elkaar van gedachten te wisselen. Deelname is gratis. Aanmelden een must.

Ze hebben (bijna) allemaal een eigen onderneming, veel kennis over hun vakgebied en zijn meer dan bereid anderen daarmee te verrijken. Daarmee is de regionale groep ondernemers benoemd die op donderdag 19 september Het Gouden Ei Event organiseren. Een gratis bijeenkomst voor en door ondernemers. “Het is gericht op ondernemers in álle bedrijfstakken. Het maakt niet uit of je een ICT’er bent, timmerman, stukadoor of accountant. Het is echt voor elke ondernemer een verrijking van kennis en kunde en gelijk ook een goed moment om elkaar te leren kennen”, vertelt Erwin Frunt van BigBird Creative Studio, die in deze als woordvoerder fungeert.

Interactief

Maar liefst acht ondernemers verzorgen interactieve workshops op uiteenlopende vlakken. Zo is er een verpakt in een boksclinic die inzicht geeft over hoe je nog succesvoller invulling kunt geven aan jouw rol als ondernemer. Verder is er een die zich richt op welke risico’s je als ondernemer in verschillende fases in je leven en het ondernemerschap loopt. Een workshop ondernemings- en arbeidsrecht en hoe een ondernemer de risico’s waarmee hij of zij te maken krijgt, het beste aan kan pakken. Privacy recht en de AVG in de praktijk wordt van diverse be- en uitgelicht. Een volgende gaat over mobiliteit en de leasevarianten die er zijn en wat de impact van een keuze kan zijn op je onderneming. Ook vragen en antwoorden over werken in de cloud, telefonie, het maken van een back-up, versleutelen van je harde schijf en meer staan centraal in een workshop. Dan is er nog marketing als ambacht waarbij de nieuwste technieken, tips en trucs voorbij komen in een stappenplan wat daags erna al ingezet kan worden. Tot slot wordt in weer een ander samenzijn het belang van het hebben én houden van een goed ondernemingsplan en de mogelijkheden om te financieren gedeeld. “We hebben een zeer gevarieerd aanbod, met voor elke willekeurige ondernemer onderwerpen die hem of haar aanspreken en waar hij of zij iets aan heeft”, stelt Frunt.

Het is niet het enige deze middag. Er zijn twee ondernemers uitgenodigd die hun succesverhaal graag delen tijdens een algemene presentatie voor iedereen. Frunt trots: “Pascal van Lith is eigenaar van drie kapsalons met elk een eigen visie en doelgroep en voorts komt Mieke van Deursen. Zij is de oprichter van Shoeby Shop. De keten die eens begon op 70 m2 en doorgroeide tot 225 winkels en een eigen webshop.” Hij concludeert tevreden: “We hebben een interessante, uitdagende, inspirerende en gratis toegankelijke middag voor ondernemers in petto.” Voor informatie of aanmelden: www.hetgoudeneievent.nl.

Foto's:


0