Inzamelactie oud metaal Harmonie Wilhelmina

DEN DUNGEN – Harmonie Wilhelmina uit Den Dungen houdt op zaterdag 5 oktober weer een grote inzamelactie van oud metaal. Wie iets heeft staan, liggen of hangen, mag dat doorgeven.

Sinds 2015 zamelt Harmonie Wilhelmina oud ijzer in. Met de opbrengst van dit oud ijzer kan de vereniging hele mooie dingen doen. Denk aan de viering van het 100-jarige jubileum in 2018. Het geweldig feest in de Jacobahallen was mede mogelijk gemaakt door het oud ijzer dat u de afgelopen jaren heeft gedoneerd.
Ook in de toekomst wil Wilhelmina mooie concerten en muzikale feesten blijven geven. Daarom gaan wij door met het inzamelen van oud ijzer. Zaterdag 5 oktober is weer een grote inzamelactie van oud ijzer door Harmonie Wilhelmina. Vrijwilligers komen de spullen die dag bij u ophalen. Zij zouden het fijn vinden als u vooraf via de mail of telefonisch de spullen aanmeldt, zodat we u zeker niet vergeten. Dat kan via oudijzer@wilhelminadendungen.nl of via 06 49 37 84 47.

Twee keer per jaar organiseert Harmonie Wilhelmina een grote inzamelactie waarbij de leden in één dag door het hele dorp rijden en al het oud ijzer ophalen. De eerste zeven inzamelacties waren een groot succes en de muzikanten hopen ook nu op goed weer en kilo’s oud ijzer. Maar ook ná de grote inzamelactie kunt u gewoon uw oude metalen blijven aanbieden en komen de vrijwilligers dat graag ophalen! Daar maken ze dan een aparte afspraak voor. Ook dan kunt u het bovengenoemde mailadres en telefoonnummer gebruiken.

Voor het inzamelen heeft Harmonie Wilhelmina toestemming van de gemeente Sint-Michielsgestel gekregen. Mede vanwege de voorwaarden verbonden aan deze toestemming kunnen de ophalers geen koelkasten, diepvriezers of televisies meenemen. Tot slot het verzoek om geen oud ijzer aan straat te leggen. Tijdens de vorige oud ijzer actie’s waren soms de spullen al verdwenen voordat de Harmonie langs was geweest.

Foto's:


0