Jeu-de-boulestoernooi voor wensambulance

ROSMALEN – Wie kent de WensAmbulance Brabant niet? Deze stichting, die draait op 160 vrijwilligers, vervult laatste wensen van mensen die terminaal ziek zijn en niet of nauwelijks meer kunnen lopen. Een wens kan heel lokaal van aard zijn, zoals een familiebezoek, op 11-11 naar Oeteldonk of het uitzoeken van een plekje op de natuurbegraafplaats, maar ook landelijk – naar het huwelijk van een kleinkind, Thialf of een zieke dochter in Groningen. En internationaal: Lourdes, de Royal Albert Hall in Londen.

Voor de inzet van de WensAmbulance en de begeleiders wordt geen geld gevraagd. De stichting werkt met een begroting van anderhalve ton per jaar, los van de aanschafkosten van nieuw materieel. Een gemiddelde wensvraag kost 250 euro. De inkomsten van de stichting bestaan uit donaties en schenkingen van bedrijven, particulieren en non-profitorganisaties.

Fantastisch werk voor een prachtig doel, wie wil zich daar niet voor inzetten? Enkele boulesliefhebbers organiseren voor dit goede doel graag een jeu-de-boulestoernooi in het hart van Rosmalen. De opbrengst gaat volledig naar de Wensambulance. Hopelijk gaan er veel mensen aan meedoen, voor hun eigen plezier een ontspannen dagje samen jeu de boules spelen op verschillende banen in en rond het centrum van het dorp. Maar vooral ook om dit goede doel samen mee te steunen!

Programma

Wat staat er te gebeuren? Op dinsdag 17 september worden er 4 partijen gespeeld op de banen naast Villa Fleurie, bij de Meeuwenhof, de pastorie, de ‘boerderij’, bij de molen en bij de Parklaan. Alles bij elkaar zijn er zo’n 20 banen beschikbaar. De dag start bij Villa Fleurie, die graag meewerkte en een zaal beschikbaar heeft gesteld. Aanmelden is tussen 9.00 en 9.30 uur.
Na een welkomstwoord en een toelichting van WensAmbulance zelf gaat het toernooi van start. Tussen de partijen – er wordt op tijd van maximaal één uur gespeeld – is er gelegenheid om even ‘op adem te komen’. De dag wordt om ca. 17.00 uur afgesloten met de eindstand voor de WensAmbulance en samen napraten.

Er wordt gespeeld in tripletten. Ieder kan zich opgeven als triplette per mail: wensambulance.boulestoernooi@gmail.com, maar uiterlijk 15 september. De verwachting is dat het snel volloopt, dus tijdig opgeven is zeker aan te raden.
Het inschrijfgeld is € 8,= per persoon. Voor nadere informatie kan men terecht bij Pierre Kisters (073-5213692) of Jeroen van Hoeckel (073-5219922).

De wensambulance kan elke bijdrage goed gebruiken

Foto's:


0