Lokaal 7 heeft vacatures

Dé omroep in 7 kernen roept enthousiaste vrijwilliger op om zich te melden voor een aantal vacatures.

Programmamakers actualiteiten uitzendingen

Techniekmedewerkers voor programma’s in studio en live op locatie, medewerkers voor het mede gaan opzetten van een nieuwsdienst. We zoeken mannen vrouwen van alle leeftijden. Senioren zijn ook van harte welkom. Juist voor het invullen van (dag) programma’s bent u van onschatbare waarde!
Lokaal 7 wil graag met deze medewerkers komen tot het opzetten van een eigen nieuwsdienst. Iets voor u om daar aan mee te gaan werken? In een team het verzamelen van nieuws berichten en uitgaanstip en deze dan in een nieuws bulletin ook mede gaan presenteren. Met name overdag zal het een aanvulling zijn als we tussen de dagprogramma’s lokaal en regionaal nieuws kunnen laten horen!

Lokaal 7 is een gezellige vrijwilligersorganisatie. Dagelijks zijn bij ons veel mensen actief bezig met hun hobby. Voor alle vrijwilligerswerk geldt: vrijwillig, maar niet vrijblijvend. Specifieke kennis is vaak niet noodzakelijk, een flinke dosis enthousiasme en betrokkenheid wél. Er is een informatiebrochure voor nieuwe medewerkers en ondersteuning bij inwerken is aanwezig. Daarnaast is er twee keer per jaar een gezellige medewerkersbijeenkomst.

Heeft u interesse in een vacature als vrijwilliger? Mail ons! Mailadres is: radio@lokaal7.nl.
De programmaleider Geert Jonkers met de programmastaf maakt graag kennis met u en geeft u verder alle informatie.
Natuurlijk is het mogelijk om eerst onze studio te bezoeken om kennis te maken met de werkzaamheden voordat u een beslissing neemt. Ons adres is: Pastoor van de Boomstraat 10a 5258 GE in Berlicum. Radio maken een boeiende hobby!

Venlonaar Lex Uiting pakt ‘ZevenKlapper’

Elke vrijdagavond maakt Lokaal 7 de nieuwe ‘ZevenKlapper’ bekend, een single die in de schijnwerper komt te staan en met regelmaat te horen is bij Lokaal 7. De ‘ZevenKlapper’ van de komende week, komt van de Venlonaar Lex Uiting. Hij bracht in 2017 het nummer ‘Nao ’t Zuuje’ (naar het zuiden) uit en kwam hiermee het vorig jaar in de TOP2000 van NPO Radio 2 terecht. Een mooie plaats 1214, door de steun van vele Limburgers. Maar ook Brabanders weten het nummer te waarderen, al zat er nog geen plaats in de TOP777 voor de Venlonaar in. Kijken, of dat dit jaar lukt?

Venlonaar Rick Smits, van het zaterdagochtendprogramma ‘Goede Morgen, Lokaal 7’ is verheugd met de keuze van de ‘ZevenKlapper’. “Tja, ik ben best wel een beetje trots, dat Lex Uiting met zijn nieuwe single ‘Gans Veur Gaon’, wat in het Nederlands betekend ‘Helemaal Voor Gaan’, nu de ‘ZevenKlapper’ van de komende week is.” Rick is inmiddels bezig om Lex komende zaterdagochtend live in de uitzending te krijgen en zelf de ‘ZevenKlapper’ aan te laten kondigen. “We zijn er druk mee bezig, en of het lukt…? Zaterdagochtend toch maar ff luisteren!”

Lokaal 7 FM is te beluisteren via de ether op 107.4 FM, via de kabel op 87.5 Mhz, via de website www.lokaaal7.nl en zelfs via YouTube. Programma’s zijn terug te luisteren via uitzending gemist.

Foto's:


0