12 september 2019

Na ontbijtfestival en een kijkje nemen in Meander

 

SINT-MICHIELSGESTEL – Meander is klaar! Na een flinke verbouwing is de nieuwe multifunctionele accommodatie van Gestel klaar om alle inwoners te ontvangen. In Meander is van alles te doen: je kunt de krant lezen of een boek lenen bij de bieb. Meedoen aan een cursus van Bint. Allerlei verenigingen hebben hun activiteiten in Meander. Of je komt gewoon een kopje koffie drinken of werken in het eet-/werkcafe

Op 22 september staan de deuren van Meander open voor heel Gestel om een kijkje te nemen. De dag start met een ontbijt. Iedereen die wil is welkom om aan te schuiven. Daarnaast is er een gevarieerd programma van activiteiten en optredens. Gebruikers van Meander laten die dag zien wat zij in het gebouw (gaan) doen. We werpen een blik in de toekomst en laten een glimp zien van activiteiten die ook plaats kunnen vinden in Meander. En er is vooral ook veel gelegenheid om oude en nieuwe bekenden te ontmoeten.

Voor wie mee wil ontbijten: Dat kan tussen 10.00 en 11.00 uur. Aanmelden voor het ontbijt kan via www.meandersmg.nl. Meld u snel aan, want er is een beperkt aantal plekken.
De ontbijters worden uitgedaagd om bij het ontbijt ook hun lekkerste ontbijtgerecht mee te nemen. Er is een eenvoudig ontbijt geregeld. De gasten kunnen daar hun eigen favoriete ontbijtgerecht aan toevoegen zodat we tot een echt Gestels ontbijt komen. Er is een prijs voor het origineelste ontbijtgerecht

Tussen 11.00 en 14.00 uur kan iedereen rondkijken in Meander en proeven aan wat er te doen is. Heel Gestel (en uiteraard andere belangstellenden ook) is van harte welkom. Er is van alles te doen op dit moment en je kunt uiteraard ook Meander van alle kanten bekijken. Aanmelden voor dit deel van het programma is niet nodig.
Via de website en facebookpagina van Meander blijf je op de hoogte van het programma en de activiteiten.

Foto's:


0