Regiospeelfilm Teenbeat nu ook in Heeswijk

HEESWIJK-DINTHER – Na vele voorstellingen in de regio komt de speelfilm “Teenbeat” nu ook naar Heeswijk. De aula van gymnasium Bernrode aan de Zijlstraat 1a in Heeswijk-Dinther fungeert op woensdag 16 oktober om 14.00 uur en 19.30 uur als bioscoopzaal. Zaal open vanaf 13.30 uur en 18.45 uur.

De belangstelling is overweldigend. Blijkbaar herkennen zich veel mensen in het verhaal dat ons door het tweede deel van de jaren 60 voert. De tijd van brommers, dancings, ‘moeilijke ouders’ en opstandige jeugd.

De film vertelt het verhaal van Hans. Hij is voorbestemd om de plantenkwekerij van zijn vader over te nemen. Maar als zanger van beatband The Supertones gaat hij zich meer vrijheid verschaffen, waarbij het bedrijf van thuis steeds verder uit beeld raakt. Als dan ook nog een meisje zijn weg kruist waar ze thuis niet zo gek op zijn, neemt het verhaal een heel andere wending dan zijn ouders hadden gehoopt.

De beelden geven heel natuurgetrouw de jaren zestig weer. Er is op meer dan 50 locaties gefilmd in geheel Nederland. De acteurs zijn allemaal mensen uit onze omgeving. Niks geen dure acteurs. Gewoon mensen die zichzelf spelen.

Zeven jaar

In totaal is er 7 jaar aan deze film gewerkt. Zo’n 400 mensen hebben er aan meegewerkt, waaronder 39 acteurs. Productie: Antoon Kerkhof en Wiljan van Lankvelt uit Erp. In ruim 60 vertoningen kwamen er al duizenden bezoekers naar deze film kijken.

Haal snel kaartjes zodat u ook kunt genieten en mee kunt praten over deze unieke productie. Graag minimaal 15 minuten voor aanvang aanwezig. De kaarten kosten € 5,-. Kaartverkoop via KBO Heeswijk.
Elrie v.d. Geijn tel. 0413-296008 of Mien Ketelaars 0413-294142 of per mail: kboheeswijk.pen@gmail.com (wel vermelden om welke voorstelling het gaat). Uw reservering is pas geldig na ontvangst van uw betaling op bankrekening NL90RABO0120119161 t.n.v. KBO Heeswijk. Kaarten afhalen bij de kassa voor aanvang van de voorstelling.

Foto's:


0