Vijfde Annenborch Wandel 3-daagse

ROSMALEN – Voor de vijfde keer wordt voor de bewoners van Annenborch een Wandel 3-daagse georganiseerd van 10 tot en met 12 september. Drie dagen heerlijk wandelen door de mooie natuurlijke omgeving van Rosmalen. Misschien komt u ze op een dezer dagen wel tegen.

“Je mag het best al een echte traditie noemen,” aldus AnneMarie de Jong, coördinator van dit evenement en werkzaam op de Linde bij Annenborch. Jaarlijks lopen ongeveer 60 bewoners, vrijwilligers, medewerkers en familielieden mee. De bewoners, in de rolstoel geduwd door hun naasten, genieten ieder jaar enorm van drie dagen heerlijk samen wandelen in de buitenlucht en vinden het leuk om langs authentieke plekjes te lopen die ze kennen.

“Met elkaar bewegen is gezellig en houd je ook nog lekker fit. We wandelen niet alleen maar we maken er drie leuke dagen van waar kinderen, kleinkinderen en collega’s enthousiast aan mee doen. Iedere dag is er een pauzemoment waar voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Op de laatste dag is het echt feest bij de aankomst. Er is muziek, ook dit jaar weer verzorgd door CV de Kèpkes, er wordt gezongen en als het kan ook nog gedanst”, zegt AnneMarie. De bewoners worden er altijd heel blij van net als wij zelf. We kijken er ieder jaar weer naar uit en met een heel goed gevoel op terug.” Wanneer u deze vrolijke stoet voorbij zien komen een deze dagen tussen 18.00 en 20.00 uur, dan weet u ervan!

Bewoners en familieleden van Annenborch genieten van de jaarlijkse wandel 3-daagse

Foto's:


0