Voices Junior Live on Stage

BERLICUM – Op zondag 22 september barst Den Durpsherd in Berlicum tussen 12.00 uur en 16.00 uur uit zijn muzikale voegen. Deze middag staat in het teken van muziek van en voor kinderen, want dan presenteert Music Academy GLOW in samenwerking met Den Durpsherd vol trots Live On Stage: Voices junior.

Vijf kinder- en jeugdkoren uit Brabant verzorgen spetterende optredens in verschillende zalen en kunnen niet wachten om jullie te laten zien wat ze muzikaal in huis hebben! De deelnemende koren zijn Jeugdkoor Friday uit Nistelrode, Kindermusicalgroep De Notenkrakers uit Waalwijk, Jeugdkoor de Vrolijke Noot uit Berlicum en de Kindergroep én Jeugdgroep van Music Academy GLOW uit ’s-Hertogenbosch.
Nieuwsgierig geworden? Voor meer informatie en kaarten, ga dan naar www.musicacademyglow.nl of www.dendurpsherd.nl.

Foto's:


0