Win tickets voor Festyland

VOLKEL – Wil je gratis naar FestyLand 2019? Jan en Jan Media, uitgever van onder meer de Rosbode/Streekwijzer stelt twee keer twee kaarten beschikbaar. Mail om kans te maken op twee van de vier tickets het antwoord op de volgende vraag voor maandag 16 september 2019 door naar lezersactie@janenjanmedia.nl : ‘Naar wie is Rowwen Hèze vernoemd?’ Vergeet niet om je naam, leeftijd, woonplaats en mobiel nummer in je reactie te vermelden.  (Gegevens worden na afloop van de actie verwijderd).

FestyLandheeft onder meer BLØF, Kraantje Pappie, Tino Martin & Band, Maan, Rowwen Hèze, BZB, Snelle en Bizzey weten vast te leggen. Het festival vindt plaats op vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober in Volkel/Uden en wordt gezien als afsluiting van het outdoor festivalseizoen. FestyLandbiedt traditiegetrouw een grootschalige diversiteit aan muzikale culturen. Op het festivalterrein zijn topbands, dj’s, theater, live artiesten en shows naast en door elkaar te vinden. Op de stages wordt een mix van pop, rock, dance, urban, eclectisch, techhouseen techno, disco en feestmuziek gepresenteerd. Nieuw is de TributeTempel, met twee dagen de beste live tributesaan o.a. Queen, ABBA, AC/DC.

Dit jaar presenteert FestyLand een grote crossover area waar zowel liefhebbers van dance, urban, eclectisch hun hart kunnen ophalen met de populairste artiesten van Nederlandse boden, zoals Bizzeyen Kris KrossAmsterdam. Daarnaast komt Frequencerzmet een speciale ‘Get Wack’ show. Op de vrijdag wordt dit gehost door Smèrrig. De Pub voelt aan als een festivalcafé met speciale sets, onder meer akoestisch. Onder anderen Tim Akkerman en Baby Blue hebben hun komst naar De Pub bevestigd.

Dit jaar kun je op FestyLandnog veel meer genieten van de beste concepten uit Brabant, naast Smèrrigen The Ballsroomkan de bezoeker dit jaar voor het eerst Herrie met Gerrie, Daisy, Disco Snolly en Gimme! Gimme! Gimme! verwachten. The Ballsroomis op vrijdag aanwezig en wordt op zaterdag opgevolgd door Bram Krikke. De van SLAM bekende DJ start een eigen festival hosting show ‘Bram Krikke presents Joenited. Hij belooft een interactief spektakel met zichzelf aan het roer, veel gastoptredens en gekkigheid.

Kamperen kan het gehele weekend op de camping Hemel te Rijk, waar op zondag 13 oktober de afsluiting van het festival plaats vindt. Dan is er een programmering voor alle leeftijden.

 

Foto Tom Doms