Christel de Laat in Theater aan de Parade

’S-HERTOGENBOSCH – Christel de Laat kennen we allemaal als de bourgondische Brabantse comédienne uit Schijndel, maar vooral ook als Betty van den Oetelaar. In die rol presenteert ze onder meer de carnavalsprogramma’s op Omroep Brabant. Vorig seizoen stond ze steevast in een uitverkochte Perron-3 en nu is ze klaar om de Grote Zaal van Theater aan de Parade te veroveren!

Afgelopen twee theaterseizoenen heeft Christel de Laat de lachspieren van haar bezoekers zodanig goed opgewarmd dat een reprise niet uit kon blijven. Met de show ‘Zijn daar nog vragen over?’ gaat ze de interactie aan met haar publiek.
Heeft u nog vragen? De Brabantse comediènne Christel de Laat in elk geval wel: waarom drie keer zoenen bij een ontmoeting? Waarom is koffie en thee bestellen tegenwoordig zoveel gedoe? Waarom moeten we zoveel keuzes maken tegenwoordig? Nee, geen wereldproblemen. Maar alledaagse zaken voor een gezellig avondje lachen.

De voorstelling is op zaterdag 12 oktober te zien om 20.00 uur. Kaarten zijn te bestellen via de website van het theater: theateraandeparade.nl

Christel de Laat. Foto: Rijk in Beeld

Foto's:


0