Eerste hints Prinsen-raden: Carnavalsseizoen Blaouwun Beer van start

BERLICUM – Achter de schermen zijn de voorbereidingen voor het nieuwe carnavalsseizoen van Dun Blaouwun Beer alweer in volle gang. Zoals altijd zal er worden afgetrapt met het 11-11 bal en de Jeugdprinsenstrijd, welke respectievelijk op zaterdag 9 november (19.30u) en zondag 10 november (14.11u) zullen plaatsvinden. Dit jaar staan deze activiteiten in het teken van ‘Back 2 the 90’s’.

Naast dat er tijdens dit weekend bekend wordt wie de nieuwe Prins, Adjudant en Jeugdhoogheden van Dun Birrekoal zullen worden en komend seizoen de scepter zwaaien, vindt ook het jaarlijkse Prinsen-raden weer plaats. Tijdens het 11-11 bal kan u uw stem uitbrengen op wie u denkt dat de nieuwe Hoogheden zullen zijn!
De komende weken zal u aanwijzingen ontvangen, waarvan onderstaand de eerste twee:

– 1 van 2, 1 van 3 en 1 van 3, 1 van 2 is 4 van 10!
– Kan iemand ons vertellen hoe wij het haar van de tovenaars in model kunnen brengen?
Veel succes en welkom op 9 en 10 november!

De prinsonthulling van vorig jaar