29 oktober 2019

Genomineerden Nulands Ondernemer van 2019

NULAND – De drie genomineerden voor Nulands Ondernemer van het Jaar 2019 zijn bekend. Zij werden deze week namens de NOV verrast met een taart om hun nominatie te vieren.

Een speciale commissie, met de Ondernemers van het Jaar van 2018 en 2017, vertegenwoordigers van Rabobank en NOV, heeft op basis van vijf criteria de drie ondernemers geselecteerd. Zo wordt er gekeken of de onderneming in 2019 in het nieuws is geweest, innovatief en maatschappelijk betrokken is, een bepaalde groei doorgemaakt heeft en representatief naar buiten treedt.

Genomineerden
Esther Korsten-Meijer van Meijer Colors@Home, Toon Roelofs van Roelofs Advocatuur en Gerard en Marij van Lith van Van Lith Elektrotechniek voldoen allemaal dik aan deze criteria en de commissie was het er dan ook snel unaniem over eens dat deze drie bedrijven de titel dik verdienen.

De leden van NOV kunnen de komende weken hun stem uitbrengen, waarna de winnaar tijdens een speciale feestavond op 2 november bekend wordt gemaakt.

Foto's:


0