Gestelse Winterfair, het gezelligste winterfeest

 

SINT-MICHIELSGESTEL – Er is reden genoeg om de Winterfair te bezoeken, hét gezelligste winterfeest van Sint Michielsgestel. Dat kan op zondag 15 december vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur in en rondom Meander. Actief deelnemen kan ook door het huren van een kraam.

De warmte van knisperende vuurkorven komt je bij de ingang van de Gestelse Winterfair al tegemoet. De door C.V. De Bokkenrijders georganiseerde Winterfair is, rondom de aanwezige standhouders uit Gestel en omstreken, sfeervol verlicht met lampjes en kerstbomen. Voor elke bezoeker valt er wat te genieten, is het niet van het shoppen op de kerstmarkt dan wel van de heerlijke versnaperingen. De geur van warme chocolademelk en Glühwein laten het water in je mond stromen. Op de foto met de Kerstman en legio optredens om je te laten vermaken. De allerkleinsten kunnen lekker los gaan op springkussens of een ritje maken op één van de paardjes.
Scoutinggroep Petrus Donders is ook aanwezig en houdt diverse leuke activiteiten voor de jeugd. Na het succes van de vorige editie zal er opnieuw een Mega Kerstbingo gehouden worden met dit keer als klapper 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo Sint-Michielsgestel. Bingoloten zijn op de Winterfair zelf te koop bij één van onze ronddartelende elfjes.

Wilt u een kraam huren op de Gestelse Winterfair? Er zijn nog enkele kramen beschikbaar. De Winterfair is voor iedereen toegankelijk. U mag alle soorten nieuwe waren en non-food verkopen. Ook verkopers van heerlijke lekkernijen, die ter plekke genuttigd worden, nodigen we van harte uit om zich te laten zien. Dit kan eventueel ook vanuit een eigen kraam of wagen.
Dit jaar zijn er 2 varianten kramen beschikbaar voor binnen en buiten. De speciale marktkramen voor binnen zijn beperkt beschikbaar en worden op volgorde van aanmelding verdeeld. Prijzen voor het huren van een kraam kunt u vinden op www.gestelsewinterfair.nl.
Aanmelden voor het huren van een kraam kunt u doen door een mail te sturen naar info@gestelsewinterfair.nl. Graag hierbij uw naam, adres, telefoonnummer en hetgeen wat u gaat verkopen vermelden.

Foto's:


0