HLB start volleybalseizoen met groot én klein

DEN DUNGEN – Alle 27 teams van HLB van Daal-DS uit Den Dungen zijn weer begonnen aan een nieuw volleybalseizoen. De eerste wedstrijden zijn alweer gespeeld én de eerste punten zijn alweer meegenomen naar Den Dungen.

Op zaterdagavond 28 september stond de eerste wedstrijd van de Heren 1 op het programma. Dit vaandelteam van HLB van Daal-DS speelt nu het eerste jubileumseizoen (5e jaar) in de Topdivisie van Nederland.
De lange mannen stonden echter niet alleen op het veld. Ze werden vergezeld door het jongste team van HLB van Daal-DS. Deze 5 mannen en 1 dame zijn een jaartje bezig met Cool Moves Volley en kunnen met hun 7 jaar al aardig volleyballen. HLB zet vol in op de jeugd en daarmee ook op de toekomst!
Het grootste én het kleinste team werden voor aanvang van de wedstrijd vol trots aan het publiek gepresenteerd. Het verschil in lengte was indrukwekkend! Onder het publiek bevonden zich ook kinderen van basisschool Fonkel die de afgelopen weken deel hebben genomen aan enkele volleybalclinics. Als afsluiting van de clinics waren ze als VIP’s aanwezig bij deze wedstrijd.
De wedstrijd werd gespeeld tegen SV Dynamo uit Apeldoorn en resulteerde in een mooie 3-2 overwinning voor HLB.
Aanstaande zaterdag (12 oktober) is er wederom een thuiswedstrijd van de Heren 1. Dan word de Misse weer omgebouwd tot een volleybal-arena compleet met tribunes en muziek. Zij spelen dan tegen Kenders Bouw-DIO uit Budel. Iedereen is welkom om de Heren 1 aan te komen moedigen en een avondje topvolleybal te beleven. Aanvang 20.00 uur, vrij toegang.

Open jeugdtraining (vrij meetrainen voor de jeugd die volleybal wil proberen): woensdag 6 nov 16.15-17.30 sporthal de Misse Den Dungen. Meer info jeugdtraining: jeugd@hlbvandaal-ds.nl.

Foto's:


0