Inhaken en meezingen

GEMONDE – Smartlappenkoor Gimmese-Smart verzorgt op vrijdag 22 en zaterdag 23 november vanaf 20.00 uur voor de veertiende keer een tweedaags optreden in zaal De Schuif in Gemonde. De zaal is open om 19.00 uur. Kaartjes zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 11 oktober.

Gimmese-Smart staat garant voor feest,plezier en meezingen. Na het optreden kan men genieten en de beentjes losgooien met muziek van DJ Harry, voor velen bekend van de dansavonden in de regio. De entree is 5 euro daarbij koffie of thee met iets lekkers en een lot voor de loterij. kaarten verkrijgbaar bij de Readshop en bij De Punder buiten- & binnenspeelgoed, Venkant 1A in Sint Michielsgestel. En Schellekens Ijzerwaren en Schellekens Benzine en Zaal De Schuif in Gemonde. Inlichtingen : Mieke Moonemans 0652070966 moonemans.henk@gmail.com.

Foto's:


0