Judoka’s meteen in de prijzen

ROSMALEN – Vier judoka’s van judoclub Rosmalen hadden afgelopen weekend hun eerste toernooi na de zomerstop. Tijdens zo’n eerste toernooi kijk je waar je staat qua wedstrijdjudo en vooral waar je tegenstanders staan na de vakantie. In Susteren vielen ze alle vier in de prijzen.

Reza van Geffen mocht eerst aantreden. Met technisch judo knokt hij naar de 2e plaats in zijn klasse. Maurits Schreuder doet er een tandje bij en verslaat al zijn tegenstanders en wordt daarmee kampioen. Yordi de Wild komt een paar bekenden tegen en wordt 3e in zijn klasse. Jonas Cortvriend verliest maar 1 keer en verdient daarmee het zilver.

Bosnië

Volgende week vertrekt trainer Bruno met Yordi naar Bosnië voor een toernooi. Dit ook als voorbereiding op de herfstvakantie. Er zullen dan 9 judoka’s uit Bosnië naar Rosmalen komen om gezamenlijk te gaan trainen en ze zullen meedoen aan een toernooi en stage in Nijmegen. De jeugdige judoka’s zullen verblijven bij gastgezinnen gedurende dit weekend.

Jonas Cortvriend behaalde een tweede plek

Foto's:


0