‘Lintje’ voor 7 Rosmalense brandweerlieden

ROSMALEN – René Dollevoet (52 jaar), Rien van Goch (60 jaar), Ed van Ham (55 jaar), Rob van Hedel (53 jaar), Jan van Hulst (62 jaar), Karel Langeraap (61 jaar) en Dirk Verstappen (57 jaar) uit Rosmalen zijn bij Koninklijk Besluit benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau. Burgemeester Mikkers heeft decorandi zaterdag 5 oktober in de brandweerkazerne Rosmalen de versierselen opgespeld.

Allen hebben zich bij de brandweerpost Rosmalen bij nacht en ontij ingezet om de medemens in nood te helpen. Zij hebben bijgedragen aan de openbare orde en veiligheid van de gemeente ’s-Hertogenbosch.

Meer dan 25 jaar actief

René Dollevoet is 27 jaar actief bij de Rosmalense brandweer. Voor Rien van Goch geldt dat hij zich 31 jaar bij de vrijwillige brandweer heeft ingezet. Ed van Ham is al ook 30 jaar vrijwillig actief en Rob van Hedel is dat al 32 jaar. Jan van Hulst is ook 27 jaar vrijwilliger bij de vrijwillige brandweer geweest en Karel Langeraap is dat al 42 jaar. Dirk Verstappen ten slotte al 31 jaar vrijwillig actief.

De gedecoreerden flankeren burgemeester Mikkers

Foto's:


0