Open 45+-toernooi

BERLICUM – Alweer de 22e editie het Jumbo Open 45+ toernooi van LTV Berlicum wordt gehouden van 12 tot en met 22 oktober. In de afgelopen jaren is dit tennistoernooi uitgegroeid tot een van de hoogtepunten in het tennisseizoen.

Van zo’n 40 verenigingen in de omgeving van Berlicum doen ze mee aan dit uitermate gezellige toernooi. Tennis is een sport die je tot op hogere leeftijd prima kan beoefenen en het zijn zeker niet de jongere ouderen die deelnemen aan dit toernooi. Het aantal 55-plussers is eveneens zeer goed vertegenwoordigd.
Sportiviteit en gezelligheid gaan tijdens dit toernooi hand in hand. De organisatie slaagt er al jaren in om elke avond een restaurateur of cateraar de hapjes te laten verzorgen. Behalve de nabespreking op sportief gebied worden tijdens de nazit met een drankje en een hapje ook de problemen maar zeker ook de geneugten van het leven besproken. Schrijf je uiterlijk 4 oktober in via www.toernooi.nl en ben een van de 350 deelnemers aan dit toernooi.

Foto's:


0