Schlagershow in Beneluxtheater

BERLICUM – Het Beneluxtheater van Den Durpsherd verandert zaterdag 2 november voor even in een klein stukje Duitsland. Vanaf 20.15 zal daar de Hanssi Kaiser Schlagershow losbarsten. Een feest der herkenning!

Hanssi Kaiser brengt de hits van de Duitse sterren van de jaren 70 nogmaals op het podium met de ‘Schlager der 70’er’-show. Beleef de Duitse Schlagerhits van de jaren zeventig nogmaals live op het podium. Het decor en de kleding van de band brengen u terug naar de jaren zeventig. In de Hanssi Kaiser Schlagershow speelt Hanssi op geheel eigen wijze schlagers in combinatie met vele bekende tunes uit TV shows. Hij houdt de vaart erin, improviseert en zorgt voor interactie met het publiek.

Nummers van onder andere Costa Cordalis, Heino, Jürgen Marcus, Cindy & Bert, Freddy Breck en natuurlijk Dennie Christiaan passeren de revue en worden moeiteloos afgewisseld met tv-tunes zoals die van Derrick, Maja die Biene en Sendung mit der Maus.

Hanssi zorgt voor ‘eine Reise in die Vergangenheit’, want stiekem is er toch altijd weer dat verlangen om een avond lekker te kunnen meedeinen en meezingen met de Duitse Schlagers van de jaren zeventig. Alsof de tijd heeft stil gestaan. Klaar voor een nieuw ervaring en een originele Schlagershow?
De Hanssi Kaiser Schlagershow is op zaterdag 2 november 2019 en begint om 20.15 uur. Kaarten zijn te koop via www.beneluxtheater.nl voor €17,50.

Foto's:


0