21 oktober 2019

v.v. Nooit Gedacht huldigt jubilarissen

GEFFEN -Zondag 20 oktober was een bijzondere dag voor Nooit Gedacht. De huldiging van een aantal jubilarissen. Deze keer waren dat er maar liefst 26. Het gaat bij deze huldiging om leden die een bijzonder jubileum vieren. Hiermee bedoelen ze leden die 25 jaar, 40 jaar, 50 jaar, 60 jaar en, heel bijzonder dit jaar, zelfs 70 jaar lid zijn van de vereniging. De aanwezige jubilarissen ontvingen allemaal een speldje, een standaard en een bos bloemen. De twee 70-jarige jubilarissen ontvingen een ingelijst voetbalshirt met naam en nummer 70 erop. Alle jubilarissen van harte gefeliciteerd!

25 jaar lidmaatschap
Pim van der Doelen, Ruud van der Doelen, Mari Raaijmakers, Jarno van Sonsbeek, Rob van Herpen, Geert Draad, Rob van Keulen, Ties Raijmakers, Peter Strik jr, Bart Verhagen, Marcel Hakkenbroek, Frank Wertenbroek, Bram Bongers en Niels Vogels

40 jaar lidmaatschap
Jos Schuurmans, Jan van Bergen, Erwin van Doesburg, Fred Swanenberg, Ton van Tuyl en Mark Gloudemans

50 jaar lidmaatschap
Jan de Kinderen, Rien Damen en Piet van der Heijden

60 jaar lidmaatschap
Andre van Wanrooij

70 jaar lidmaatschap
Theo Cremers en Jo Steenbergen

** Rob van Herpen, Peter Strik jr., Bart Verhagen, Frank Wertenbroek, Jan van Bergen, Mark Gloudemans, Jan de Kinderen en André van Wanrooij konden niet bij de huldiging aanwezig zijn en staan niet op de foto.

Foto's:


g