WHV overklast Nederwetten

LOOSBROEK – Op een moeilijk bespeelbaar veld heeft WHV zondag vooral in de 2e helft Nederwetten alle hoeken van het veld laten zien. Het werd een 6-0 monsterzege.

In de eerste 10 minuten konden de gasten nog aardig meekomen, maar daarna was het WHV dat het heft in handen nam. Yorick vd Rakt schoot een keer loeihard op goal, maar de keeper van Nederwetten redde goed en via de paal werd het een hoekschop. In de 37e minuut was het Niels van der Wielen die goed doorging op rechts en hij zette de bal perfect voor. Gino Bosch schoot de bal in: 1 – 0 voor WHV.
Na rust kwamen de Nuenenaren er helemaal niet meer aan te pas. WHV speelde de beste wedstrijd sinds lange tijd en de ene na de andere goal viel. In de 49e minuut scoorde Roel Lunenburg op aangeven van Yorick vd Rakt de 2 – 0. In de 51e minuut werd de wedstrijd beslist door een steekpass van Thijs Lunenburg op Yorick vd Rakt en die scoorde de 3 – 0. Ook de achterhoede liet zien dat ze haar mannetje stond en gaf geen kans weg. In de 59e minuut werd het 4 – 0 door een bekeken afstandsschot van Tim Buunen op aangeven van Roel Lunenburg en WHV voetbalde een heerlijke wedstrijd.
De bezoekers konden het tempo niet bijbenen en in de 73e minuut werd het 5 – 0 door Roel Lunenburg, wederom op aangeven van Gino Bosch. Ook Thijs Lunenburg pikte zijn goaltje mee. In de 79e minuut scoorde hij de 6 – 0 nadat keeper Jordy van de Boogaard een voorzet van invaller Roel Vermeltfoort niet kon klemmen.
WHV speelde een heerlijke wedstrijd en liet zien dat het goed kan voetballen. Volgende week spelen de geel-zwarten uit bij VCO en als het spel net zo is als vandaag dan moeten er zeker weer 3 punten inzitten.

Foto's:


0