Aanmelden Kerstmarkt

ROSMALEN – In samenwerking met Centrum Management Rosmalen (CMR) organiseert ondernemersvereniging KOM Rosmalen ook dit jaar weer een gezellige kerstmarkt in het vernieuwde centrum van Rosmalen. Deze vindt plaats op zondag 15 december van 12.00 tot 17.00 uur in de Dorpsstraat vanaf de Kentering tot aan de kruising School/Nieuwstraat, in de Harrie Coppensstraat, Catalijnen, Vreeburgpassage, Torenstraat, maar ook op het plein De Driesprong.

In deze winkelstraten staan kramen opgesteld zodat men gezellig kan shoppen in de winkels en aan de marktkramen. Op het plein De Driesprong en op het pleintje aan de Harrie Coppensstraat staan overdekte podia. Hier vinden optredens plaats van diversen koren en muziekgroepen in een afwisselend programma. Ook staat op De Driesprong een grote kerststal met onder meer dieren van de kinderboerderij. Rondom de podia staan diverse gezellige terrassen om te kunnen genieten van de optredens. Dit geheel wordt aangekleed met kerstbomen en verlichting. Daarbij staan diverse kinderattracties opgesteld op plein De Driesprong. Ook in de straten, bij de winkels en bij de marktkramen staan vele kerstbomen om een gezellig kerstsfeer te creëren.

Belangstelling? U moet het aanmeldingsformulier sturen naar Activiteitencommissie Kerstmarkt, Dorpsstraat 33, 5241 EA Rosmalen. Email: kom@beleefrosmalen.nl