Amerigo met pensioen in Berlicum!

BERLICUM – Zoals iedereen weet, is Sinterklaas weer in het land! Vrijdag 22 november is iedereen van 10.00 uur tot 16.00 uur welkom op werkboerderij Buiten Gewoon aan de Beekstraat 46 om Amerigo te bezoeken, aaien en/of hem een worteltje te geven.

Ook dit jaar heeft Werkboerderij Buiten Gewoon al vroeg contact kunnen leggen met Sinterklaas en zijn Pieten. Zij hebben van hem gehoord dat zijn trouwe paard Amerigo met pensioen is gegaan.
Daarom mag Amerigo een dag logeren in het dierenverblijf van werkboerderij Buiten Gewoon.
Amerigo kan die dag even lekker uitrusten van jarenlang werken op de daken van alle Hollandse huizen. Een dagje heerlijk verwennen, vertroetelen en genieten! Iedereen uit Berlicum en de regio is welkom om hem te bezoeken. Er zijn ook Pieten en Hulp Pieten. Kinderen die ook een keer voor Hulp Piet willen spelen, mogen op het speciale dak klimmen en in de rokende schoorsteen hengelen naar een mooie herinnering. De toegang is gratis, maar een vrijwillige bijdrage in de rode zuil, is welkom.

Foto's:


0