Goede prestaties synchroonzwemsters

ROSMALEN – De synchroonzwemsters van De Treffers namen zondag 10 november deel aan de tweede competitiewedstrijd van het seizoen. Deze wedstrijd vond plaats in Hilvarenbeek en er werden goede prestaties neergezet.

De zwemsters op Age 1 niveau zaten goed in de wedstrijd, want zowel Elise Hermse als Gwen Hulsman voldeden ruimschoots aan de vereisten voor het Age 1 diploma. Beide zwemsters waren vol trots toen zij van de scheidsrechter dit felbegeerde papiertje kregen uitgereikt.
Ook op juniorenniveau werden mooie puntentotalen gezwommen. Ilse Verbakel behaalde knap het juniorendiploma en Phaedra van den Nieuwendijk en Isa Verhoeven zwommen een limiet voor de Nederlandse Juniorenkampioenschappen. Bij de senioren voldeed Cheryl Dul aan de duet limiet voor de Nederlandse Kampioenschappen. De volgende wedstrijd is op zondag 8 december in Sittard.

Elise Hermse en Gwen Hulsman

Foto's:


0