Kerstmarkt bij Hedi Meubelen en Number3

HEESWIJK-DINTHER – Dit jaar organiseren Hedi Meubelen en Number3 aan Laag Beugt 1a in Heeswijk-Dinther op zondag 8 december van 11.00 uur tot 17.00 uur voor de tweede keer een gezellige kerstmarkt.

Vele lokale ondernemers zullen zich presenteren met professionele diensten en ambachtelijke producten, uiteenlopend van kerstartikelen tot heerlijke lekkernijen en zuivelproducten. Ook zal er een bier en wijn proeverij gehouden worden. De buitenplaats zal omgetoverd worden in kerstsferen waarbij kerstbomen te koop zijn en is er een uitgebreide barbecue. Binnen is er ruimte voor kunstexposities van Hannie Roefs en Friso te Meerman.
Daarnaast is er ook een prachtig muzikaal programma. Dirigent Rob Reijmersdal zal met zijn Big Band JaZZcape een kerstmis repertoire ten gehore gaan brengen en het koor van Zizo uit eigen dorp zal tevens optreden met kerstliederen. Tijdens de kerstmarkt zal ook gedacht worden aan de minderbedeelden kinderen in onze wereld. Stichting Bogota Zonder Honger zet zich al 15 jaar in voor arme kinderen in de Colombiaanse hoofdstad. Deze kinderen hebben kerstversieringen gemaakt en er zal een film over het tehuis te zien zijn. Er kan gedoneerd worden voor nieuwe schoenen. Kortom, een warme en gezellige dag voor iedereen.

Foto's:


0