Kerstmarkt bij Hedi Meubelen en Number3

HEESWIJK-DINTHER – Dit jaar organiseren Hedi Meubelen en Number3 voor de tweede keer een gezellige kerstmarkt. Deze zal plaatsvinden op zondag 8 december van 11:00 tot 17:00 uur.

Vele lokale ondernemers zullen zich presenteren met professionele diensten en ambachtelijke producten, uiteenlopend van kerstartikelen tot heerlijke lekkernijen en zuivelproducten. Ook is er een bier- en wijnproeverij. De buitenplaats wordt omgetoverd in kerstsferen waarbij kerstbomen te koop zijn en is er een uitgebreide barbecue. Binnen is er ruimte voor kunstexposities van Hannie Roefs en Friso te Meerman.

Muzikaal programma

Dirigent Rob Reijmersdal brengt met zijn Big Band JaZZcape een kerstrepertoire ten gehore en het koor van Zizo uit eigen dorp treedt op met kerstliederen. Tijdens de kerstmarkt zal ook gedacht worden aan de minderbedeelde kinderen in onze wereld. Stichting Bogota Zonder Honger zet zich al 15 jaar in voor arme kinderen in de Colombiaanse hoofdstad. Deze kinderen hebben kerstversieringen gemaakt en er zal een film over het tehuis te zien zijn. Er kan gedoneerd worden voor nieuwe schoenen. Kortom, een warme en gezellige dag voor iedereen bij Hedi Meubelen, Laag Beugt 1a, Heeswijk Dinther.

Foto's:


0