Myrthe Kapteijns bezorger van de maand

MIDDELRODE – De 18-jarige Myrthe Kapteijns uit Middelrode is bezorger van de maand. Ze brengt al jaren klachtenvrij de krant rond in haar wijk in Middelrode. Als bezorger van de maand mag ze een keertje naar de film, want ze krijgt twee kaartjes die beschikbaar zijn gesteld door Kinepolis in Den Bosch.

Myrthe verjaarde afgelopen weekeinde en zit in het eerste jaar van de Technische Universiteit in Eindhoven, waar ze Medische Wetenschappen en Technologie studeert. Verder traint ze 4 keer in de week bij LiFe Dance in Den Dungen, waarmee ze succesvol aan wedstrijden meedoet. Soms heeft ze het te druk met school. De lezers van de Brug zullen er weinig van merken, want opa Mart Schel staat altijd klaar om te helpen.
Wil jij ook lekker in de buitenlucht wat bijverdienen als bezorger van Weekblad de Brug? Dat kan, we hebben nog enkele plekken. Meld je aan bij bezorging@janenjanmedia.nl of bel tijdens kantooruren met 0492-371112.

Myrthe

Foto's:


0