Opera per Tutti eert Callas en Pavarotti

ROSMALEN – Opera Per Tutti brengt zondag 24 november en 1 december in Perron-3 een ode aan twee iconen uit de operawereld: Maria Callas en Luciano Pavarotti. Bezoekers worden meegenomen langs een doorsnede van aria’s en ensemblestukken uit verschillende opera’s. Mezzosopraan Mylou Mazali maakt indruk met haar prachtige stem en charmante voorkomen. Ze vertelt het publiek enthousiast over de verhalen achter de muziek.

Het doel van Opera Per Tutti is tweeledig: opera voor iedereen beschikbaar te maken door een laagdrempelige toegang tot de concerten en het bieden van een podium voor beginnende operazangers. Professionele zangers en bijzonder (inter)nationaal jong talent werken intensief samen om het publiek te laten genieten. Het publiek maakt op een luchtige en speelse manier deel uit van de voorstellingen. Opera Per Tutti is opera voor iedereen: een appetizer voor de beginner en een lekker tussendoortje voor de kenner.

A Tribute to Callas

Mylou Mazali brengt op zondag 24 november een eerbetoon aan haar grote idool: ‘La Divina’: sopraan Maria Callas. Ze zal over het indrukwekkende leven en de carrière van Callas vertellen. Bovendien zal zij samen met sopraan Julia Westendorp een aantal van haar mooiste rollen weer tot leven brengen door enkele beroemde aria’s en duetten ook live te zingen.

Mattinata di Pavarotti

Samen met tenor Erik Janse vertelt mezzosopraan Mylou Mazali op zondag 1 december niet alleen over Pavarotti’s leven en carrière, maar ook zullen zij samen zijn grootste successen ten gehore brengen. Zoals La donna è mobile, Che gelida manina en natuurlijk Nessum dorma.

Kaarten

Beide voorstellingen in Perron-3 beginnen om 15.00 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar aan de theaterkassa, via telefoonnummer 073 – 850 7550 en via de website www.perron-3.nl.

Opera per tutti bij een eerdere voorstelling

Foto's:


0