Prachtige resultaten Rosmalense judoka’s

ROSMALEN – Het jaarlijkse regiotoernooi van Judoclub Boekel vond zondag 10 november plaats. Vanuit de Rosmalense Judoclub waren er 5 judoka’s afgereisd naar Boekel. Ze deden het erg goed.

In de eerste ronde waren het Daan Dikmans, Sterre Elfring en Quint Geeris die de spits mochten afbijten.
Daan Dikmans en Sterre Elfring zijn in dezelfde poule ingedeeld. In hun eerste wedstrijd moeten zij direct tegen elkaar judoën. Na een mooie partij weet Sterre uiteindelijk op ippon te winnen. Sterre weet vervolgens ook al haar volgende partijen op ippon te winnen en wordt eerste in haar poule. Daan laat in zijn andere partijen mooi judo zien, maar weet helaas niet te winnen. Hij eindigt als vierde in de poule.

Veel prijzen

Quint laat in zijn poule goed judo zien en begint met een aantal mooie winstpartijen. In de laatste partij gaat, na een spannende strijd, helaas de winst net naar zijn tegenstander. Dit levert hem een mooie tweede plaats op.In de tweede ronde van het toernooi staat Huub Sleutjes op de mat namens de Rosmalense Judoclub. Hij weet met mooi judo een welverdiende eerste plaats in de wacht te slepen.
Dit heeft Kayleigh van den Hanenberg waarschijnlijk geïnspireerd. In de derde ronde van deze dag weet Kayleigh in haar poule ook alle 4 haar wedstrijden winnend af te sluiten. Hierdoor wordt ze winnares in haar poule en gaat ze met de eerste prijs naar huis. Kortom hebben alle Rosmalense judoka’s het supergoed gedaan! Alle judoka’s mogen allemaal erg trots zijn op zichzelf!

Foto's:


0