Stokje bezorgteam overgedragen

MIDDELRODE – “Ik krijg de Brug niet. Zonde, want het is een belangrijke informatievoorziening voor ons dorp”, dacht Jan Pieter Vermeulen ruim een jaar geleden. Alleen een hele wijk voor zijn rekening nemen zag hij niet zo zitten, maar met anderen zou het moeten kunnen. Dus nam hij zijn verantwoordelijkheid en ging op zoek naar buurtbewoners die hem wilden helpen. En zo ontstond het Brug-bezorgteam Middelrode Noord, dat hij coördineerde.

Een gezellige groep mensen, die samen de Brug bezorgden, zodat de druk niet altijd bij één persoon lag. Jan Pieter coördineerde. Het clubje is niet alleen nuttig, maar ook sociaal. De opbrengst van het bezorgen gaat bijvoorbeeld naar een etentje of borrel voor de groep, de kerstfooi was voor een speeltoestel op het Beukplein.
Maar onlangs ging Jan Pieter verhuizen en tegenwoordig kan hij zelf niet meer meehelpen. Vorige week donderdag was hij in Middelrode om onder het genot van een drankje zijn taken over te dragen aan An Westra, die samen met Theo van der Walle, Jac Koenraads, Ardiny Pennings, Toon Verhagen en Gerard Brouwers nog deel uitmaakt van het team. Zij, en Jan en Jan Media, uitgever van deze krant, zijn blij met de inzet van Jan Pieter.
Wil je zelf een wijk gaan bezorgen of het voorbeeld van Jan Pieter volgen en een team opzetten? Jan en Jan is altijd blij met nieuwe bezorgers. Neem contact op met bezorging@janenjanmedia.nl.

Vlnr An, Theo, Jac, Jan Pieter, Ardiny, Toon en Gerard

Foto's:


0