The CDK presents ‘BLANCO”

BERLICUM – Na twee succesvolle dansvoorstellingen in het theater, presenteert ‘The CDK’ (onderdeel van Cardo Dance Departement) een nieuwe dans theatershow genaamd ‘BLANCO’ op vrijdag 10 januari om 18.00 uur en 21.00uur in het Beneluxtheater in Berlicum

The CDK (Cardo Dance Kingdom) is de verzamelnaam voor de demoteams van Cardo Dance Departement. The CDK bestaat uit ruim 40 dansers in de leeftijd van 10 jaar tot 26 jaar. Zij trainen al vele jaren vanuit de dansschool in Veldhoven (Cardo Dance Departement) waar de teams door de choreograaf Sergio Reis begeleid worden.

Deze talentvolle dansers hebben een ruime ervaring in het meedoen aan wedstrijden op nationaal en internationaal niveau waarbij ze Nederlandse, Europese -en Wereldtitels hebben behaald.
Daarnaast hebben ze deelgenomen aan verschillende Tv-programma’s, zoals ‘Time to Dance’, ‘Battle on the Dancefloor’ en ‘Dance as One’. Ook showcases op particuliere en zakelijke bijeenkomsten staan op hun uitgebreide C.V.

‘BLANCO’

De theatershow ‘Blanco’ zal in het Beneluxtheater in Berlicum tweemaal op de planken staan.
De voorstellingen zijn op 10 januari 2020 om 18.00 uur en 21.00 uur. De dansers van The CDK zullen u meenemen in het leven van Blanco, een man die ontwaakt in een ruimte en geen herinneringen meer heeft. Zijn levensverhaal wordt door hen op een fantastische wijze uitgevoerd in verschillende dansstijlen.
Laat u meevoeren en ontroeren door de prachtige choreografieën van Sergio Reis, Jowha van de Laak en Bas Kunz.

Tickets à 16,50 (inclusief consumptie) verkrijgbaar via www.beneluxtheater.nl
Info over Cardo Dance Kingdom via www.cardodancekingdom.com
www.cardodance.nl

Foto's:


0