Zes lintjes bij brandweer

SINT-MICHIELSGESTEL – Tijdens de jaarlijkse korpsavond op 16 november 2019 reikte burgemeester Looijen, namens Zijne Majesteit Koning Willem-Alexander, Koninklijke onderscheidingen (Lid in de Orde van Oranje Nassau) uit aan zes Gestelse brandweerlieden. De heren Harrie van Buuren, Toon van Grinsven, Bas Heidema, Marcel van Hout, Carly van Lieshout en Mark Nijrolder kregen de versierselen opgespeld door de burgemeester omdat zij zich al meer dan twintig jaar inzetten voor de Gestelse gemeenschap.

De heer H.M.W.J. (Harrie) van Buuren is sinds 1 september 1981 lid van de vrijwillige Brandweer Brabant Noord, post Sint-Michielsgestel. Binnen de brandweer vervult hij de functie van hoofdbrandwacht – chauffeur voertuigbediener.
De heer A.L. (Toon) van Grinsven trad op 1 september 1987 aan als brandweerman bij de post SintMichielsgestel van Brandweer Brabant Noord. Hij heeft zich vanuit de functie manschap opgewerkt als chauffeur, voertuigbediener, instructeur en bevelvoerder.
De heer B.M. (Bas) Heidema is sinds 1 september 1989 actief bij Brandweer Brabant Noord, post SintMichielsgestel. Hij vervult de functie hoofdbrandwacht – chauffeur voertuigbediener.
De heer M.W.A. (Marcel) van Hout is 34 jaar actief bij Brandweer Brabant Noord, post Sint-Michielsgestel. Hij bekleedt de functie van hoofdbrandwacht – chauffeur voertuigbediener.
De heer C.A.W.M.H.E. (Carly) van Lieshout is sinds 1 augustus 1989 lid van Brandweer Brabant Noord, post SintMichielsgestel. Hij vervult de functie hoofdbrandwacht – manschap.
De heer M.H.J. (Mark) Nijrolder is op 1 juli 1990 toegetreden tot het korps Sint-Michielsgestel van de Brandweer Brabant Noord. Hij is hier hoofdbrandwacht – chauffeur voertuigbediener.
De heer Van Hout kreeg eerder die dag de versierselen opgespeld.

Foto's:


0