‘Becoming Astrid’ bij Filmhuis Litserborg

DEN DUNGEN – Filmhuis Litserborg draait op vrijdag 13 december om 20.00 uur de film ‘Becoming Astrid’, een biopic over de jonge jaren van Astrid Lindgren.

Als jonge vrouw maakte Astrid Lindgren een gebeurtenis mee die haar diep trof en het verdere verloop van haar leven zou bepalen. Het gaf haar de kracht en het zelfvertrouwen een ander pad te kiezen dan van haar in die tijd werd verwacht. Ze volgde haar hart en ontwikkelde zo haar passie voor schrijven. Met haar fantasierijke kinderboeken als Pippi Langkous is ze wereldwijd een van de meest inspirerende en geliefde auteurs van ons tijdperk geworden en staat ze symbool voor de vrije mens die met conventies durfde te breken.
Entree €8.- inclusief één consumptie na afloop van de film. Het is aan te raden om te reserveren. Dat kan tot zondag 8 december. Vervolgens zijn de resterende kaartjes te koop aan de balie in Litserborg.
Reserveren kan via een mail met daarin naam + het aantal kaartjes te sturen naar filmhuis@litserborg.nl. De kaartjes blijven dan tot 15 minuten voor vertoning gereserveerd. Binnen 48 uur krijg je een bevestiging van reservering terug.

Foto's:


0