16 december 2019

Candlelight Concert 2019

NULAND – Traditiegetrouw is er ook dit jaar weer een Candlelight concert in de Nulandse kerk. In de koude en donkere dagen voor kerst presenteert Harmonie Union u een sfeervol en toegankelijk muzikaal programma. Naast de verwarmende klanken van Union kunt u deze avond ook luisteren naar het popkoor Just Between. Het studieorkest van Union zal u ontvangen met een aantal leuke swingende nummers.

Het Candlelight concert vindt plaats op zaterdag 21 december om 20:00 uur in de Nulandse kerk (Kerkstraat 30). Het concert is voor iedereen gratis toegankelijk. Tegen een kleine vergoeding is er koffie en thee verkrijgbaar. De kerk wordt voor de gelegenheid professioneel en sfeervol verlicht en vormt daarmee echt een extra beleving tijdens het concert. Daarnaast komen de klanken van de harmonie prachtig tot hun recht in de akoestiek van de kerk. De muziekcommissie is er weer in geslaagd om een gevarieerd programma samen te stellen, dit varieert van kerstnummers in een modern jasje tot Disney tot mooie klankstukken.

Just Between

Union maakte bij eerdere edities van het Candlelight concert van de gelegenheid gebruik om het podium te delen met anderen. Dit jaar is het een van de bevriende lokale koren, Popkoor Just Between uit Nuland. Het koor bestaat uit 40 enthousiaste leden die 6 stemgroepen vormen. Zij zullen een aantal nummers verzorgen en een aantal nummers samen met het orkest van Union zingen.

Het orkest van Union

Foto's:


0