Eerste editie kerststallenroute Den Dungen

DEN DUNGEN – Geïnspireerd door de kribkesroute Liempde hebben Riky Kappen, Jacqueline Broeren en Annemieke Pepping het initiatief genomen om van 16 december t/m 6 januari de eerste kerststallenroute in Den Dungen te organiseren. Zij hopen dat de eerste editie zal leiden tot een jaarlijks terugkomend evenement waar elkaar ontmoeten, genieten, samen zijn en verbinding centraal zal staan.

Het is helemaal niet de bedoeling er een kermis van te maken rond je huis, maar gewoon een leuk Kerststalletje, klein of wat groter, op te hangen, neer te zetten, een kerstmuziekje te draaien, gewoon om een mooie route uit te stippelen, voor jong en oud, groot en klein. Het evenement start op maandag 16 december 2019 en duurt tot en met 6 januari 2020. Bezoekers kunnen de kerststallen-route wandelen langs een groot aantal huizen met lichtjes en kerststallen, alles in kerstsfeer. Er hangen pijlen en er komt een flyer uit waarin alle locaties staan waar de lichtjes en kerststallen buiten te zien zijn. De route zal dit jaar starten in de wijk Jacobskamp en eindigen bij de dijk aan de Hooidonksestraat. Als u mee wilt doen met uw huis dan kunt u zich opgegeven tot 8 december 2019 via het mailadres: kerststallenroute@gmail.com. Voor inspiratie: www.kribkesrouteliempde.nl.

Foto's:


0